• Jessica

Koti Shala - Onlinejoogaa siellä, missä sydän on <3


Koti Shala syntyi hyvinkin nopeasti. Meidän joogaopettajaporukka sai kuulla viime viikon tiistaina joogastudion konkurssista, minkä vuoksi osa meistä tulisi jäämään kokonaan työttömäksi. Olimme hyvin pahoillamme tapahtuneesta, niin joogastudion ja asiakkaiden kuin itsemme vuoksi. Seuraavana päivänä Viivi laittoi meille kaikille jo viestiä, että lähtisimmekö mukaan, jos laittaisimme taas onlinejoogan pystyyn. Kaikki olivat mukana! Aivan uskomatonta, mikä voima ja yhteishenki meissä on. Osa opettajista tulee mukaan myöhemmin, mutta tässä kohtaa saatiin jo 12 joogaopettajan tiimi kasaan.


Koti Shala on matalankynnyksen onlinejoogastudio. Joogat pyörivät suljetussa facebook-ryhmässä, missä on useampi live-lähetys opettajien kodista käsin viikoittain. Jos aikataulu ei sovi sinulle, voit joogata tallenteiden avulla silloin kuin sinulle sopii. Pystyt myös kysymään opettajalta apua tarvittaessa harjoituksen aikana tai jälkeen. Osallistuaksesi tarvitset vain oman läppärin tai muun mobiililaitteen, millä pääset facebookkiin.

Jäsenyys ostetaan neljän viikon jaksoille, ilman pidempää sitoutumista. Neljän viikon rajattomat joogat maksavat vain 25 €. Ostamalla Koti Shalan jäsenyyden tuet useaa pienyrittäjää sekä, mikä tärkeintä, omaa hyvinvointiasi.


Voit aloittaa joogaharrastuksen turvallisesti ja jatkaa syventymistä sisimpääsi. Pääset haastamaan itseäsi, kokeilemaan jotain uutta, löytämään sisäisen valon ja varmuuden.


Olen aivan älyttömän innoissani Koti Shalasta. Ihanaa saada työskennellä tällaisen upean mimmiporukan kanssa! Ja vielä ihanampaa on päästä jakamaan joogaa yhä useampaan kotiin.


Meillä on nyt arvonta käynnissä. Arvomme kaksi jäsenyyttä ensimmäiselle jaksolle, yhden facebookissa ja yhden instagramissa. Käy ihmeessä osallistumassa. Jos onni ei suosi tällä kertaa, niin toivottavasti nähdään kuitenkin onlinessa joogan merkeissä! <3


Sydämellä,

Jessica


Ps. Voit lukea tutustua Koti Shalaan lisää seuraavilla sivuilla:

www.ahimsajooga.com/kotishala

www.viiviamanda.com/kotishala

www.joogaamo.fi/onlinejoogaa-by-koti-shala

www.facebook.com/onlinejooga

www.instagram.com/koti.shala2 views0 comments

Recent Posts

See All